Kuchnia

Śniadania

FIT!!!

3 kromki pełnoziarniste (orkisz)
1/2 awokado
3 plastry pomidora
8 plastrów ogórka
4 plastry brie może być inny ser
Kilka liści szpinaku i rukoli bądź tylko szpinak/rukola
3 cienkie plasterki salami
Pieprz
Przygotowanie:
Chleb upiecz w tosterze lub podpiecz w piekarniku. Awokado rozdrobnij widelcem, dopraw do smaku pieprzem. Zrób przekładańća. Na zamianę dodawaj składniki wymienione wyżej.
Na ciepły chleb umieść 4 plasterki ogórka, 3 plastry pomidora i brie na dole. Następnie umieść szpinak lub rukolę, salami plaster, na górze przed zamknięciem kanapki pasta z awokado, nałóż chleb na zewnątrz zamykając kanapke i rozetnij na pół.
Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation