Kuchnia

barbecue

Grillowany camembert z grzankami i pomidorkami koktajlowymi - Proste Przepisy

Serki posypujemy ziołami prowansalskimi, skrapiamy oliwą z oliwek i wkładamy bezpośrednio na rozgrzany grillowy ruszt. W tym samym czasie wkładamy także pomidorki przyprawione tak samo oliwą i ziołami. Po 5 minutach serki przekładamy na drugą stronę oraz na ruszt kładziemy kromeczki białego pieczywa posmarowane masłem czosnkowym. Za kolejne 5-10 minut wszystko zdejmujemy z grilla i zajadamy się ze smakiem.
Zdjęcie - Grillowany camembert z grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Dlaczego na camembercie nie widać, że był on grillowany bezpośrednio na ruszcie? Grill był oszukany = funkcja grilla w piekarniku :)
Kocham takie smaki! :)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation