Kuchnia

Przepisy

Składniki
mięso wołowe lub wieprzowe

musztarda chrzanowa

cebula

ogórki kiszone

szynka

boczek

papryka czerwona

3 ząbki czosnku

2 łyżki oliwy

sól i pieprz
Sposób przygotowania
1.
Mięso rozbijamy tłuczkiem na kotlety.
2.
Przyprawiamy solą i pieprzem.
3.
Smarujemy jedną stronę musztardą.
4.
Posypujemy pokrojoną w kostkę cebulę, ogórki kiszone, szynkę, boczek, paprykę czerwoną.
5.
Zawijamy w rolady i owijamy białymi nićmi.
6.
Wkładamy na gorący olej i smażymy z obu stron, dodajemy ząbki czosnku.
7.
Po 30 minutach wlewamy szklankę wody i dusimy aż do miękkości.
8.
Po upieczeniu wyciągamy rolady i odwijamy nici:)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation