Kuchnia

Przepisy na ciasta i nie tylko

Jajecznica w naleśniku ( 3 sztuki)
Naleśniki : około pół szklanki mąki, ¼ szklanki wody i ¼ szklanki mleka, 1 średnie jajko, 1 łyżka ostrego ketchupu, garść posiekanego koperku, łyżeczka oliwy, szczypta soli – miksujemy jaja, następnie dodajemy resztę składników. Mocno rozgrzewamy patelnie i smażymy na rumiano.
Jajecznica: 2 średnie jajka, pół pomidora, garść posiekanego szczypioru, sól, pieprz- pomidory kroimy bez gniazd nasiennych i smażymy je na patelni z 1 łyżeczką oliwy , dodajemy jajka, mieszamy, pod koniec smażenia dodajemy szczypior, pieprz i sól. Na każdego naleśnika układamy świeżą pocięta sałatę, odrobinę jajecznicy i zwijamy naleśniki. Od razu podajemy.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation