Kuchnia

Książki kuchnia

Zupy i przystawki

W niniejszej książce zaprezentowano przepisy przygotowane zgodnie z medycznymi zaleceniami św. Hildegardy z Bingen - dostosowane do wymogów współczesnej kuchni. Za podstawę tej wyjątkowej publikacji posłużyły księgi Hildegardy z Bingen, gruntownie zbadane przez doktora nauk medycznych Gottfrieda Hertzkę, który potwierdził trafność i zadziwiającą zgodność zaleceń świętej z odkryciami współczesnej wiedzy medycznej - i z powodzeniem jej rady stosował w praktyce lekarskiej.

W niniejszej książce zaprezentowano przepisy przygotowane zgodnie z medycznymi zaleceniami św. Hildegardy z Bingen - dostosowane do wymogów współczesnej kuchni. Za podstawę tej wyjątkowej publikacji posłużyły księgi Hildegardy z Bingen, gruntownie zbadane przez doktora nauk medycznych Gottfrieda Hertzkę, który potwierdził trafność i zadziwiającą zgodność zaleceń świętej z odkryciami współczesnej wiedzy medycznej - i z powodzeniem jej rady stosował w praktyce lekarskiej.

http://bonito.pl/k-90224479-zupy-i-przystawki-kuchnia-ktora-leczy

http://www.empik.com/zupy-i-przystawki-hildegarda-z-bingen-hertzka-gottfried,p1052751704,ksiazka-p

https://www.sklep.gildia.pl/literatura/198122-yvette-e-salomon-zupy-i-przystawki-kuchnia-ktora-leczy

https://www.inbook.pl/p/s/464931/ksiazki/kulinaria/zupy-i-przystawki-klasztorna-kuchnia-swietej-hildegardy

http://www.tolle.pl/pozycja/zupy-i-przystawki

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/162548/zupy-i-przystawki-kuchnia-ktora-leczy
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation