Kuchnia

Herbata

temperatura i proporcje ok ale ja bym czas rozpisała w zależności od tego które to jest parzenie:
biała herbata, zielona chińska, czarna, pu-erh(czerwona), żółta: I parz. 2 min, II parz. 2,5 min, III parz. 3 min
Zielona herbata japońska: temp 60-70 st. C, I parz. 1 min, II parz 20 sek, III parz. 40 sek
oolong jasny:: I parz. 1 min, II parz. 20sek, III parz. 40 sek, IV parz. 1 min 20 sek, V parz. 2,5 min.
oolong ciemny: I parz. 1 min, II parz. 40 sek, III parz. 1,5 min.
rooibos (to nie herbata): powyżej 5 minut
yerba mate: to też nie herbata ale tu odsyłam do stron profesjonalistów typu dobreziele.pl
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation