Kuchnia

Od przekąski po kolację.

Hot-dogi z grillowanymi kiełbaskami
bułki do hot-dogów - 4 sztuki Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr - 1 opakowanie kiełbaski - 4 sztuki boczek - 4 plastry ser żółty - 4 plastry Majonez Oryginalny Hellmann’s - 2 łyżki Ketchup Hellmann’s Łagodny - 2 łyżki musztarda - 2 łyżki
Bułki przekrój wzdłuż na pół, nie rozcinając ich do końca. Przygotuj sos. Połącz w misce Majonez Babuni Hellmann's, Ketchup Hellmann’s Łagodny, musztardę i sos sałatkowy Knorr. Ponacinane kiełbaski i grilluj przez kilka minut, aż się zarumienią. Kiełbaski zawiń w plaster sera i boczku, a następnie umieść je ponownie na ruszcie. Bułki połóż na grillu. Kiedy ser zacznie się rozpuszczać, włóż kiełbaski do bułek, dodaj sos.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation