8
9
Zupa szpinakowa z cukinią i mlekiem kokosowym - Pasja j…
3
Pyszny obiad w 30 minut! Pulpety w sosie pomidorowym.
5
2
Pozbądź się toksyn z organizmu, które prowadzą do przyr…
2
Boczniakowo pieczarkowa pomidorowa z szaszłykami - Pasj…
6
2
Pasta z wątróbki królika - Pasja jedzenia
2
Kakaowe ciasteczka z orzechami i bitą śmietaną - Pasja…
2
Zupa wzmacniająca odporność. Idealna na zmienną pogodę.
6
1
Cały świat oszalał na punkcie tego sernika z trzech skł…
4
1
Naleśniki bananowe, bez mąki – łatwy i zdrowy przepis n…
1
1
SURÓWKA Z PORA I MARCHEWKI - Pasja jedzenia
1
Idealne leczo - Pasja jedzenia
1
Rolady z kurczaka z jarmużem - Pasja jedzenia
1
Letnia Tęcza - Pasja jedzenia
1
1
Zupa Ziemniaczano-Porowa - Pasja jedzenia
1
Zupa z Groszkiem Zielonym i Ziemniakami - Pasja jedzeni…
1
Czekoladowe ciasto fasolowe z kremem z nerkowców - Pasj…
1
1
Tort kawowy szachownica z prażonym słonecznikiem - Pasj…
1
Placuszki serowe (z serka homogenizowanego) - Pasja jed…
1
1
„Szarlotka” – bez pieczenia - Pasja jedzenia
1
Kostka alpejska - Pasja jedzenia
1
1
Przepis #83 FIT torcik kokosowo-czekoladowy - Pasja jed…
1
TARTALETKI MIGDAŁOWE Z KREMEM PIERNIKOWYM - Pasja jedz…
13
1
Wszędobylskie: Zielono mi - zdrowa dieta czas start.
56
1
Smoothie z kiwi i szpinaku , przepis-klik w zdjęcie
3
1
Pyszne ciasto Snickers bez pieczenia z mlekiem w proszk…
3
1
Miodownik piernikowy z kremem grysikowym - Pasja jedzen…
29
1
Zielone koktajle: pomarańcza + cytryna + awokado + bana…
1
Blok czekoladowy - Pasja jedzenia
3
1
Sernik królewski - Pasja jedzenia
1
Gołąbki z kaszą i grzybami - Pasja jedzenia
39
1
Zielone koktajle - z selera, ogórka i szpinaku - ZIELON…
1
FIT CZEKOLADKI - Pasja jedzenia
1
Smoothie z jarmużu i imbiru
Składniki
1 porcja
3…
1
1
Zielony koktajl oczyszczający - z banana, szpinaku i os…
1
Sernik gotowany na cieście miodowym - Pasja jedzenia
2
1
Ziemniaczki na ciepło - Pasja jedzenia
1
1
Żurek z kiełbasą i jajkiem - Pasja jedzenia
1
Marokańska pastilla z kurczakiem i migdałami - Pasja je…
1
Pasztet z selera wegański - Pasja jedzenia
1
Camembert z orzechami w miodzie - Pasja jedzenia