Kuchnia

Na słodko

INGREDIENTS:
Wet Ingredients
1 cup plant milk soy, almond, oats
¾ cup sugar plus 2 tablespoon to sprinkle on top
¼ cup vegetable oil sunflower oil, canola oil, or melted vegan butter

Dry Ingredients
2 cups flour all-purpose, wholewheat, or 50% all-purpose and 50% wholewheat (see notes below for more info)
1 tablespoon baking powder
3 teaspoons cinnamon or 1 tablespoon vanilla extract with wet ingredients
1 pinch salt
3 - 4 medium apples (about 6 ounces or 170 grams per whole apple - 2 apples for the filling and 1 to 2 apples for the top)


1. Do mokrych przesypać przez sitko suche.
Wymieszać tak by ciasto spływało z trzepaczki, dodać jabłka. Przelać do formy i ułożyć jabłka na wierzchu. Piec w 180 stopniach przez 55 min.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation