Kuchnia

Śniadania

- 1-2 łyżeczki posiekanych ziół (np. pietruszka, rzeżucha)
- 3 pomidory
- 200 g mozzarelli
- 4 łyżki masła
- 8 kromek ciemnego pieczywa z ziarenkami
- 150 g szynki w plasterkach
- Sól, pieprz
- Szczypiorek

Przygotowanie:
Masło zmieszać z ziołami, posmarować kromki. Obłożyć je plasterkami szynki, mozzarelli i pomidora. Doprawić solą i pieprzem. Ułożyć na blasze do pieczenia i zapiekać 200 st. C przez 10 minut. Posypać szczypiorkiem.


Czytaj więcej na http://kobieta.interia.pl/kuchnia/przekaski/news-pyszne-grzanki-pomidorowe,nId,960115?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation