Kuchnia

Jedzonko

pieczarki (same kapelusze) w ilości nam odpowiadającej
tarty ser/plasterki (mozzarella + cheddar)
kilka plasterków pomidora
kilka oliwek
ząbek czosnku
szczypiorek

pieczarki obieramy ze skóry. nóżki odrywamy i odkładamy do innego dania ;)
czosnek miażdżymy i nakładamy odrobinę miazgi na dno każdego kapelusza. oliwki kroimy w cienkie plasterki i kładziemy po jednym w zagłębienie, jakie zostało po oderwaniu nóżki.
teraz napełniamy kapelusze tartym serem. mozzarella jest dosyć plastyczna, więc można jej napakować sporo, nie rozsypuje się.
na wierzch kładziemy po plasterku pomidora, posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
pieczarki zapiekamy w 220 stopniach- zapiekamy do czasu, aż pieczarki puszczą trochę soku.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation