Podróże i miejsca

Ahoj przygodo!

Co nam będzie potrzebne: (na 4 grzanki)

- 2 dowolne bułki
- 4 płaskie łyżeczki przecieru pomidorowego
- serek topiony, najlepiej śmietankowy, bez dodatków w postaci szynki, ziół itd.
- 4 plasterki dobrej szynki lub kiełbasy np. krakowskiej
- 4 dość grube plastry żółtego sera
- kilka plasterków kiszonego ogórka
- świeżo mielony pieprz
- ketchup do smaku
Przygotowanie:

Piekarnik rozgrzewamy do 180ºC
Bułki kroimy na połówki, każdą połówkę smarujemy 1 łyżeczką przecieru pomidorowego i posypujemy świeżo mielonym pieprzem (ilość pieprzu zależy od Waszych upodobań, nie dawajcie zbyt dużo jeśli nie lubicie pikantnych dań)
Następnie połówki smarujemy niewielką warstwą serka topionego, kładziemy plaster szynki lub kiełbasy, kilka plasterków kiszonego ogórka, przykrywamy wszystko plastrem sera i znowu posypujemy mielonym pieprzem
Na koniec dodajemy kilka kropel ketchupu
Grzanki wkładamy do rozgrzanego piekarnika i zapiekamy kilka minut, aż ser się roztopi a bułka lekko przyrumieni
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation