294
95
Czekoladowe crepes z kremem chantilly
http://kuchniawzi…
2092
94
3
Obłędny snickers
Forma 20x20 lub duża keksówka:
2…
415
79
1
Waniliowe bułeczki drożdżowe z czereśniami i borówkami
904
63
Mus mascarpone z toffi
Składniki:
250 g serka mas…
1153
46
Czekoladowe babeczki z maślanym kremem adwokatowym
(8…
255
44
Sernik czekoladowy z musem malinowym
Składniki:
Spód:…
313
44
Makowe naleśniki z sosem morelowym
Składniki:
Farsz
1…
274
33
Torcik lodowy Czarny Las - dla 8 osób:
Ciasto czekolad…
245
33
1
Babeczki
180 g masła + 20 g
260 g mąki
1 łyżeczka pr…
129
30
1
"Tiramisu" dla księżniczek
Dwa dni wcze…
341
22
Karmelki toffi jak Daim ...
225 g masła
1 szklanka cuk…
330
19
Kawa z mrożonymi bananami
110
16
Crème brûlée
Składniki (6 porcji):
250 ml śmietany kre…
866
15
Zielone futerko, czyli...
składniki:
200g białej dobr…
2199
14
kostki mrożonej kawy zanużone w mleku, z nutką Bailey's…
70
13
Nadziewane brzoskwinie
370
13
JAK ZROBIĆ NAJLEPSZE KOKOSANKI NA ŚWIECIE ?
Składniki:…
1500
11
BLOK CZEKOLADOWY
Składniki:
1 szklanka cukru (lub mnie…
3000
10
Naleśniki ze szpinakiem i sosem czosnkowym
Składniki…
966
10
McFlurry
Składniki
Dla 2 osób:
1/2 litra lodów śmieta…
921
10
sernik czekoladowy z masłem orzechowym
składniki:
na s…
1741
10
BANOFEE PIE CZEKOLADOWE - bez pieczenia
* 250 g ciast…
394
9
Roladki drobiowe z pieczarkami i porem
2 pojedyncz…
1462
8
Galaretka kawowo-czekoladowa
Składniki na 2 duże porc…
342
8
Kruche, maślane ciasteczka (z landrynkowym środkiem)
(…
558
8
Domowe rogaliki
Składniki:
300 g mąki
100 g śmietany…
163
8
SKŁADNIKI:
150 g gorzkiej czekolady
2 łyżki masła
3 łyż…
73
7
Czekoladowy omlet
2 jajka
2 łyżki cukru
2 łyżeczki kaka…
30
7
składniki:
500g płatków zbożowych np. owsianych
200g or…
326
7
Kremowy deser z białą czekoladą, malinami i jagodami
3…
1298
7
Kruche różyczki:
200 g zimnego masła,
2,5 szklanki mąk…
726
7
Sałatka Cezar z jajkiem oraz chrupiącym boczkiem.
Skład…
439
7
Tarta z pieczonym jogurtem greckim i owocami leśnymi…
133
6
Tarte Infiniment Café Pierra Hermé
kruche ciasto:
150…
935
6
Tort bezowy Dacquoise z daktylami | Poezja smaku