Kuchnia

Pichcikowo

blok chrupanka
Składniki:
300 gram białej czekolady
150 gram gorzkiej czekolady
3 łyżki miodu naturalnego jasnego
150 gram masła naturalnego
3 szczypty soli
1 łyżki syropu Grenadina
150 gram ryżu preparowanego
Keksówka wysłana papierem do pieczenia
Wykonanie
I WARSTWA BIAŁA:
150 gram białej czekolady, 1 łyżka miodu i 50 gram masła stopić na jednolitą masę, dodać 50 gram ryżu i bardzo dokładnie wymieszać. Wyłożyć ugniatając do keksówki.
II WARSTWA BRĄZOWA:

150 gram gorzkiej czekolady, 1 łyżka miodu, 50 gram masła stopić na jednolitą masę, wsypać 50 gram ryżu, wymieszać i wyłożyć do keksówki na białą warstwę.

III WARSTWA RÓŻOWA:

150 gram białej czekolady, 1 łyżka miodu, 50 gram masła stopić na jednolitą masę, dodać syrop Grenadina, wymieszać, dodać ryż 50 gram i bardzo dokładnie wymieszać. Wyłożyć na warstwę brązową w keksówce
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation