Kuchnia

Kawusia i Kakao ☕

Kawanabanana

Składniki:

2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej Jacobs
150 ml wody
150 ml bardzo zimnego mleka
1 banan
2 łyżeczki cukru
szczypta cynamonu

Przygotowanie:

Kawę rozpuść w wodzie. Połowę mleka zblenduj z bananem, 1 łyżeczką cukru i odrobiną cynamonu. Drugą połowę mleka połącz z resztą cukru i cynamonu, spień za pomocą spieniacza do mleka. Do wysokiej szklanki wlej najpierw mleko bananowe, potem delikatnie dolej kawę, a na samym końcu dekoruj pianą z mleka.
Sprzęt: blender, spieniacz do mleka.

Czas wykonania: 30 min

https://przepisynakawe.pl/kawanabanana-52/?utm_source=Facebook&utm_medium=PPLA&utm_campaign=Jacobs_Winter
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation