Kuchnia

kuchnia

Dieta, która zmniejsza apetyt i likwiduje cellulit - DZIEŃ 4

ŚNIA­DA­NIE 300 kca: Jajka na wę­dli­nie. Zru­mień po­kro­jo­ną w paski szyn­kę wo­ło­wą i usmaż na niej dwa jajka. Zjedz z po­mi­do­rem i z kil­ko­ma bia­ły­mi albo zie­lo­ny­mi szpa­ra­ga­mi. Do tego szklan­ka roz­mro­żo­nych tru­ska­wek.

OBIAD 320 kcaL: Sa­łat­ka z ło­so­siem. Opa­ko­wa­nie róż­nych sałat. wy­mie­szaj z po­kro­jo­ny­mi po­mi­dor­ka­mi kok­taj­lo­wy­mi, po­kro­jo­ną w za­pał­kę po­ło­wą czer­wo­nej pa­pry­ki i 150 g wę­dzo­ne­go ło­so­sia. Sa­łat­kę wy­mie­szaj z dwie­ma łyż­ka­mi serka bia­łe­go z chrza­nem i łyżka gę­ste­go jo­gur­tu.

PRZE­KĄ­SKA 210 kcal: Ba­ka­lie. Łyżka ro­dzyn­ków i łyżka orze­chów.

KO­LA­CJA 355 kcaL: Schab za­pie­ka­ny. Ugo­tuj po­dzie­lo­nĄ na drob­ne ró­życz­ki po­ło­wę ka­la­fio­ra. Od­sącz. Pla­ster pie­czo­ne­go scha­bu (100 g) ułóż w na­czy­niu ża­ro­od­por­nym, posyp ka­la­fio­rem i 2–3 łyż­ka­mi star­te­go sera żół­te­go. Przy­praw zio­ła­mi. Za­piecz. Zjedz z po­mi­dor­ka­mi kok­taj­lo­wy­mi.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation