Kuchnia

papu ^^

Lekka sałatka z grejpfrutem i twarogiem.
Kilka dużych liści sałaty masłowej
1 średni różowy grejpfrut
100 g chudego twarogu
1 łyżka posiekanych orzechów włoskich
1 łyżka owoców goji (można użyć np. rodzynek)
1/3 czerwonej papryki
opcjonalnie - jogurt naturalny do polania
Opłukaną i osuszona sałatę rozrywamy w palcach na mniejsze kawałki i układamy na talerzu.
Grejpfruta wyparzamy i obieramy ze skóry, a następnie kroimy na cienkie plastry, układamy na sałacie. Obok kładziemy pokrojoną w kostkę paprykę oraz twaróg.
Całość posypujemy posiekanymi orzechami oraz jagodami goji, opcjonalnie możemy polać sałatkę jogurtem naturalnym.

https://www.facebook.com/Dietetyczne.fanaberie?fref=ts
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation