Kuchnia

Food & Drinks

Sandra bakes a party! :: Najlepszy sos do nachos jaki kiedykolwiek próbowaliście


Składniki:

1 szklanka cheddara, z papryczką Jalapeño
1 szklanka mleka
2 łyżki mąki
2 łyżki masła
1/4 łyżeczki soli morskiej
dodatkowo:
marynowane papryczki Jalapeño
nachos

Sposób przygotowania:

1. Rozpuść masło w rondelku.

2. Dodaj mąkę i zamieszaj do uzyskania jednolitej masy.

3. Wlej mleko i dokładnie wymieszaj, aby pozbyć się grudek.

4. Dodaj ser i sól. Mieszaj do uzyskania jednolitej masy.

5. Ostrożnie przelej dip do miseczki.

6. Podawaj lekko ostygnięty z nachos i drobno pokrojoną papryczką Jalapeño.

Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation