Design

Design

Sałatka z avocado i surimi

awokado 2
paluszki krabowe 8
ogórek 1
ananas 2 krążki
sok z 2 cytryn
majonez

Paluszki krabowe odmrozić, odwinąć z folii i sparzyć wrzątkiem na sicie. Rozdrobnić, rozdzielając wzdłuż na pojedyncze włókna. Ananasy pokroić na małe kawałki. Ogórka obrać, pokroić w kosteczkę. Awokado umyć, przekroić w poprzek, wyjąć pestkę. Łyżką wybrać miąższ pozostawiając półcentymetrową warstwę wewnątrz łupiny. Wnętrza skropić sokiem z cytryny. Miąższ awokado rozdrobnić widelcem dodając sok z cytryny. Delikatnie wymieszać wszystkie składniki sałatki i nałożyć do łupinek awokado. Udekorować według gustu. Podawać z cząstkami cytryny.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation