Inne

owsianka...

z łososiem

Dla 1 osoby: 1 łyżka płatków owsianych
2 łyżki płatków żytnich pełnoziarnistych
5 łyżek gorącej zielonej herbaty
1/3 czerwonej papryki
1 mała gałązka selera naciowego
25 g wędzonego łososia
2 orzechy włoskie
Na sos: 2 łyżki jogurtu naturalnego
koperek
sól
pieprz
Płatki zalewamy na noc gorącą herbatą.
Paprykę i seler kroimy w kostkę. Dodajemy do płatków. Łososia kroimy w paseczki, orzechy obieramy z łupin i rozdrabniamy - dodajemy do całości. Z jogurtu soli i pieprzu oraz 1 łyżki posiekanego koperku robimy sos. Zalewamy płatki z warzywami i delikatnie mieszamy.

smaker.pl
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation