Kuchnia

ryby

Łosoś pieczony pod kołderką z porów

Składniki

1/2kg filetów złososia
1 duży por
sok z 1 cytryny
4 łyżki Rama Cremefine
sól
pieprz ziarnisty
oliwa

Pyszna ryba przykryta wspaniałym duszonym porem.Warto spróbować!
Etapy przygotowania

Por umyj i pokrój w drobną słomkę.Oliwę rozgrzej w rondlu,wrzuć por,przykryj i duś.

Nagrzej piekarnik do 200 stopni.Filet z łososia pokrój na cztery porcje.Każdą

skrop cytryną i posól.Brytfankę wyłóż folią aluminiową,wlej dwie łyżki oliwy,połóż łososia.

Kawałki ryby posmaruj Rama Cremefine Classic i obłóż duszonym porem.Całość posyp

pieprzem ziarnistym.Przykryj szczelnie drugim kawałkiem foliii wstaw do piekarnika na

20 minut.Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation