Kuchnia

cukrzyca

Dieta, która zmniejsza apetyt i likwiduje cellulit - DZIEŃ 5

ŚNIA­DA­NIE 250 kcal: Twa­ro­żek wio­sen­ny. Serek light wy­mie­szaj z rzod­kiew­ka­mi, szczy­pior­kiem i pie­przem. Zjedz ze swie­zym ogór­kiem po­kro­jo­nym w słup­ki.

OBIAD 250 kcal: Chru­pia­ca sa­łat­ka. Zgril­lo­wa­na albo upie­czo­na w folii po­łów­kę pier­si kur­cza­ka po­krój w wą­skie paski. Wy­mie­szaj z po­kro­jo­nym jabł­kiem, se­le­rem na­cio­wym i pla­strem ana­na­sa. Polej sosem jo­gur­to­wo-ma­jo­ne­zo­wym.

PRZE­KĄ­SKA 150 kcal: Śliw­ki. Pod­duś szklan­kę mro­żo­nych śli­wek z goź­dzi­ka­mi albo z cy­na­mo­nem.

KO­LA­CJA 380 kca: Pie­czo­ny łosoś. Na­trzyj dzwon­ko ło­so­sia do­wol­ny­mi przy­pra­wa­mi, skrop cy­try­na,po­sma­ruj oliwą. Upiecz. Ugo­tuj na parze mi­nia­tu­ro­we mar­chew­ki i gro­szek cu­kro­wy w strącz­kach. Rybę i wa­rzy­wa polej zie­lo­nym sosem zro­bio­nym ze zmik­so­wa­nej natki pie­trusz­ki (pę­czek), bia­łe­go serka (dwie łyżki), ma­jo­ne­zu (łyżka).
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation