Inne

Niezdrowe jedzenie

CZEMU ROSÓŁ Z KURY JUŻ NIE
POTRZEBUJE W SKŁADZIE KURY ?

KOSTKA ROSOŁOWA-to jedna z najbardziej lubianych przez ludzi produktów,bardzo dobrze się sprzedaję tylko dlaczego?
Bulion łatwo zrobić samemu ,ale faktycznie szybciej i wygodniej jest wrzucić kostkę żeby zupa nabrała smaku.
Lubczyk,natka pietruszki,prawdziwy kurczak!,warzywa to one dają prawdziwy,naturalny smak..Wrzucając taką kostkę chemii zupa nie będzie już taka zdrowa.. Po co sobie szkodzić?
To jest zupełnie zbędne.
Dla przykładu zobaczcie skład kostek winiary-rosół drobiowy.
Po pierwsze sól-taka kostka głownie składa się z soli.
Na drugim miejscu mamy wzmacniacze smaku pózniej mamy też tłuszcz całkowicie utwardzany czyli tłuszcze trans,aromaty(czyli wiadomo czemu pisze na opakowaniu rosół drobiowy chociaż kury tu właściwie nie ma),tłuszcz drobiowy aż 2,0%,przyprawy ,suszone warzywa 0,5% śmiechu warte;),kwas cytrynowy i na końcu wreszcie suszone mięso z kury 0,1%!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation