Kuchnia

obiad

Moje domowe kucharzenie...: 915. Cukinia faszerowana
4 średnie cukinie
1 woreczek ryżu naturalnego Sonko
1 cebula
20 dkg pieczarek
1 papryka
sól, pieprz
ser żółty


Cukinie umyć i przekroić wzdłuż na pół , usunąć miąższ ze środka.Ryż ugotować. Cebulę, paprykę pokroić w drobną kostkę. Na rozgrzany olej dodać cebulę, paprykę, pieczarki i podsmażyć około 5 minut, dodać ugotowany ryż i doprawić do smaku i dusić dalej około 5 -10 minut. Cukinie ułożyć w naczyniu żaroodpornym nałożyć farsz.Naczynie przykryć folią i piec cukinie około 20 minut. Następnie zdjać folię, posypać cukinie starym serem i piec jeszcze 10-15 minut.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation