Kuchnia

Kącik kulinarny

Placki otrębowe
Pasta marchewkowa
Pół papryki pokrojonej
herbata owocowa

Placki otrębowe

Składniki:

- 1 jajko
- 2 łyżki serka kanapkowego naturalnego
- 4 łyżki otrąb mieszanych
- ½ łyżeczki oleju

Sposób przygotowania:

Jajko roztrzep, wymieszaj z serkiem i otrębami. Smaż na teflonowej patelni, delikatnie nasmarowanej olejem (rozprowadź olej po patelni za z pędzelka lub papierowego ręcznika).

Pasta marchewkowa

Składniki (4 łyżki)

- 1 średnia marchewka
- Ser żółty
- 1 płaska łyżka majonezu
- 1 mały ząbek czosnku

Sposób przygotowania:

Obraną marchewkę i ser żółty zetrzyj na tarce na drobnych oczkach. Dodaj zgnieciony ząbek czosnku i majonez. Dokładnie wymieszaj.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation