3256
104
KOLOROWA KUCHNIA: Chlebek imprezowy z kurczakiem i sose…
751
52
3
Zielony koktajl jabłko – pietruszka
445
38
1
Ciasto z kaszy manny w formie rolady w waflu
507
34
1
Bananowo - kawowy koktajl owsiany
1042
33
1
Moje Dietetyczne Fanaberie: Pierogi z których jestem du…
202
20
kolorowa kuchnia: sushi - uramaki
uramaki jest to rodza…
182
18
Sałatka ze szpinaku z grillowanym kurczakiem i truskawk…
203
8
Składniki ( na 2 porcje ) :
2 garści liści świeżeg…
1488
5
KRUCHE CIASTO Z MALINAMI I LEKKĄ BUDYNIOWĄ PIANKĄ
Skła…
171
5
Koktajl z arbuza i truskawek
Składniki, 4 porcje:
• 8…
218
4
1
ja chce taki tort na urodziny
1502
4
Hiszpańska zupa pomidorowa z czosnkowymi grzankami
c…
105
4
Moje Dietetyczne Fanaberie: Kokosowa zupa z kalafiorem…
171
4
100ml mleka
100ml kawy
3 krówki
kostka czekolady
Mleko…
317
3
Jogurtowe lody truskawkowo-jagodowe z melisą:
300 g tr…
3634
3
Zupa krem "góralska" z serków topionych Składniki na 4-…
57
3
Najlepsze herbaty na przeziębienie. Lista przepisów po…
12
3
Krewetki po katalońsku
205
3
Składniki na 10 porcji:
Galaretka:
- 50 ml syropu tru…
533
2
Czekoladowe ciasteczka
212
2
jogurcik owe groszki (wydaje mi się tylko, czy trzeba d…
662
2
Zanim włożysz do jabłka lody i polejesz kremem karmelow…
766
2
Lody ananasowe
Składniki: 12 sztuk
½ dużego świeżego a…
339
2
PANI WALEWSKA
Składniki na kruche ciasto:
- 4 szklanki…
682
2
Bagietki domowej roboty
SKŁADNIKI:
300 g mąki…
1499
2
moje wypieki | pączki (przepis i)
mój najstarszy…
804
2
Składniki
składniki na ok 7-8 kebabów:
CIASTO
-1/2 k…
251
2
Bułki z ziołami (składniki wystarczą na przygotowanie 1…
981
2
ODCHUDZAJĄCY KOKTAJL: jagody + porzeczki
Składniki:
-…
234
2
Torcik truskawkowo-serowy na chrupiącym spodzie
125 g…
260
2
Gozleme
Składniki : na porcje dla 2 osób
Na ciasto:
1…
3624
2
SKŁADNIKI:
6 średniej wielkości bananów
śmietanka tort…
18
2
Fabryka Smaku: Fajitas
Fajitas
Składniki:
300g…
1638
2
Smoothie pomarańczowy - sok pomarańczowy, mleko, cukier…
20
2
Country Lemonade
3 large lemons (peel intact)
5 tbsp.…
11
2
strawberry lemon smoothie.