Sport i fitness

dieta, ćwiczenia i zdrowie

A8
Niedziela
Śnia­da­nie
owsian­ka dr. Per­ri­co­ne z me­lo­nem (100g), 3 pla­stry ło­so­sia (75g), woda mi­ne­ral­na lub zie­lo­na her­ba­ta.
Lunch
sa­łat­ka kra­bo­wa w po­łów­ce awo­ka­do (prze­pis na końcu ar­ty­ku­łu), szklan­ka tru­ska­wek.
Pod­wie­czo­rek
wiej­ski serek (ok. 100g), 4 mig­da­ły, jabł­ko.
Obia­do­ko­la­cja
gril­lo­wa­na pierś kur­cza­ka (ok. 170g) z ugo­to­wa­ny­mi na parze bro­ku­ła­mi, cu­ki­nią i pie­czar­ka­mi, zie­lo­na sa­ła­ta z po­kro­jo­ny­mi po­mi­dor­ka­mi kok­taj­lo­wy­mi, ba­zy­lią, oliwą i so­kiem z cy­try­ny, szklan­ka jagód.
Przed snem
go­to­wa­na pierś dro­bio­wa (ok. 50g), 3 oliw­ki, mała grusz­ka.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation