114
22
Przepyszna wege grochówka | Ammniam
14
5
http://kuchniaszerokootwarta.blogspot.com/2013/03/kapus…
31
5
ZUPA MARCHEWKOWA
Składniki:
1 średnia cebula
2 łyżki…
3634
4
Zupa krem "góralska" z serków topionych Składniki na 4-…
52
3
Zupa krem z dyni i marchwi
SKŁADNIKI:
*200g miąższu…
638
2
Drobiowy Strogonow | martawkuchni
87
2
Bigos staropolski z kiszonej kapusty
Składniki
1,…
11
2
Fasolka po bretońsku - przepis - Przepis
140
2
ZUPA SZCZAWIOWA
Uwaga
Przygotowanie szczawiu na zupę…
24
2
Zupa krem z dyni – składniki:
kawałki dyni ok. 750g
2 c…
87
2
Zupa cebulowa
Składniki, 6 porcji:
• 900 g cebuli
• 2…
157
2
GROSZKI I RÓŻE, bukiet ślubny: róża, frezja, eustoma, l…
223
2
CHŁODNIK młode buraki są pyszne i bardzo zdrowe, a ich…
30
2
Zimowy tradycyjny kapuśniak polski
22
2
Zupa ziemniaczana z chorizo | Facet Na Talerzu
15
2
Zupa botwinka – 4 porcje po 60 kcal
Składniki:
pęczek…
105
2
Wyśmienita zupa z piersi kurczaka i pieczarek
52
2
Krem z borowików z prażonymi migdałami i oliwą
241
2
moje pasje: Zupa gołąbkowa
Składniki:
500g mięsa mielo…
12
2
Zupa jarzynowa
· 25 dag kości od schabu
· 40 dag ziem…
35
2
Zupa krem marchwiowa
Składniki:
• 1 kg marchwi
• 2 c…
9
2
Tradycyjny chłodnik litewski
Składniki:
duży pęcz…
8
2
Kartoflanka z kiełbasą
12
2
ChilliJemy: Kremowa zupa czosnkowa
6
2
ChilliJemy: Krem z dyni i jabłek
57
1
Zupa czosnkowa przepis | Kotlet.tv
518
1
Fasolka po bretońsku
Składniki:
50 dag fasoli jaś…
257
1
Gulasz Stroganoff z wołowiny i pieczarkami | codojedzen…
77
1
Zupa cebulowa | Gotowanie ze stylem
744
1
Nieziemsko aksamitny krem z porów
czas przygotowania:30…
22
1
Szybki bigos z młodej kapusty
Produkty:
duża główka mło…
47
1
Zupa szczawiowa | Nasza Kuchnia.pl
41
1
ZUPY - Zupa brokułowa
Składniki, 4 - 6 porcji:
• 50 g…
572
1
Zupa z kapustą pekińską
Bardzo delikatna zupa z dodat…
540
1
Zupa gołąbkowa
Składniki na 1 duuuży garnek:
1/2 kg m…
288
1
kartoflanka
http://tunacooking.blogspot.com/2012/12/86…
152
1
bigos
składniki
2,5 kg kiszonej kapusty,
1 kg…
60
1
Dietetyczny bigos
(2 porcje)
300g kapusty kiszonej
ok.…