Kuchnia

Apetyczne dekoracje

Jajka-grzybki

Składniki:

3-4 szt jajka gotowane na twardo
do smaku majonez
mała cebulka
do dekoracji sałata
do smaku sól
do smaku pieprz
do dekoracji ogórek


Jajka ugotowane na twardo-ilość zależna od potrzeb- przekroiłam w około 1/3 wysokości. Mniejszą część włożyłam do mocnej herbaty. Z większej wyjęłam żółtka. małą cebulkę poszatkowałam. Dodałam do żółtek, doprawiłam solą, pieprzem i majonezem i nadziałam jajka. Talerz udekorowałam sałatą, położyłam jajka, wyjęłam "kapelusze" z herbaty i położyłam na jajka.
Wyszły apetyczne grzybki :) smacznego!

Przepisy Kulinarne, jajka-grzybki
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation