Kuchnia

Przepisy na ciasta i nie tylko

kładniki na 1 szklankę koktajlu

1/4 dojrzałego awokado

1/2 puszki pomidorów bez skórki lub świeże pomidory

1/2 szklanki ugotowanej komosy ryżowej

szczypta soli himalajskiej

plasterek czerwonej cebulki (opcjonalnie)

listki bazylii
1 łyżeczka oleju z orzechów włoskich lub innego dowolnego

4-6 kropli olejku z oregano

czarnuszka

Przygotowanie:

Przekrój na pół awokado i wydryluj małą łyżeczką małe kuleczki.

Do naczynia dodaj pomidory, ugotowana komosę ryżową, cebulkę, kilka listków bazylii, olejek oregano i dopraw delikatnie sola. Zmiksuj aby uzyskać spójną konsystencję.

Serwuj z awokado, bazylią i czarnuszką.

Na zdrowie!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation