Kuchnia

biszkopty i nie tylko

3 jajka
3 plasterki wędliny
2 pieczarki
1 cebula
1 mały pomidor
garść posiekanego szczypiorku
1 łyżka oleju rzepakowego
sól i pieprz do smaku
1-2 os.
15 min
łatwe
tanie
Przygotowanie

Cebulę i wędlinę pokroiłam w drobną kostkę, pieczarki i pomidora w talarki, a szczypiorek drobno posiekałam. Na łyżce oleju zeszkliłam cebulkę, dodałam wędlinę, potem pieczarki- wszystko delikatnie doprawiłam solą i pieprzem.
Na koniec ułożyłam na wierzchu plasterki pomidora i wszystko zalałam rozmąconymi jajkami. Całość oprószyłam solą i pieprzem, dusiłam pod przykryciem do momentu ścięcia się jajek.
Szybkie i smaczne śniadanko:)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation