Kuchnia

Kulinaria

Deser bananowo - karmelowy

NA DNO DAJEMY POKRUSZONE CIASTKA HERBATNIKI LUB ZBOŻOWE. NASTĘPNIE NAKŁADAMY UGOTOWANY WCZEŚNIEJ BUDYŃ ŚMIETANKOWY .
NASTĘPNIE UKŁADAMY BANANY + KARMEL + UBITA ŚMIETANA 30 % . ZNOWU BUDYŃ I BANANY .
POTEM MOŻE BYĆ BITA ŚMIETANA I DEKORUJEMY KARMELEM. ŻADNA FILOZOFIA TYLKO ODROBINA WYOBRAŹNI.
BANANY MOŻNA ZASTĄPIĆ TRUSKAWKAMI A SOS KARMELOWY (MOIM ZDANIEM NAWET LEPIEJ) CZEKOLADOWYM. WSZYSTKO MOŻNA POSYPAĆ NP, ORZESZKAMI , SUSZONYMI OWOCAMI BĄDŹ PO PROSTU KOKOSEM . DESER JEST SYTY WIĘC WYSTARCZĄ MAŁE SZKLANECZKI , A EFEKT ŚWIETNY.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation