Kuchnia

super pyszne

Składniki:

• 2 kajzerki
• 4 pieczarki
• Wędlina/kiełbasa/boczek (nie dużo)
• Mała cebulka
• Sól, pieprz do smaku
• 2 plastry sera żółtego
• Tłuszcz do smażenia

Przygotowanie:

Cebulkę obieramy, kroimy w kostkę, podsmażamy. Pieczarki myjemy, kroimy na drobne plasterki, dodajemy do cebuli, chwile dusimy razem. Do całości dodajemy sól, pieprz i wędlinę pokrojoną w kostkę. Smażymy całość 2-3 minuty. Z kajzerki ścinamy wierzch i wybieramy miąższ. Pieczarki z cebulką i wędliną przekładamy do kajzerki, na wierzch kładziemy plasterek żółtego sera. Piec w temperaturze 180 stopni przez ok. 10-12 minut.
Świetnie smakuje z ketchupem
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation