Kuchnia

KUCHNIA ZE ŚWIATA

Tapas

Figi z carpaccio z indyka
Figi kroimy na 4 części, zawijamy w plastry carpaccio z indyka, dekorujemy i nabijamy na szpadki.

Wędzona wołowina z melonem
Szynkę wołową wędzoną kroimy na plastry i zawijamy w cząstki melona, dekorujemy i nabijamy na szpadki.

Anchois z jajami przepiórczymi
Jaja ugotować, obrać, przekroić na pół, ułożyć fileciki anchois. Udekorować ziołami.

Tiule z parmezanu z serkiem Almette
Tarty parmezan wysypać na pergamin tworząc okrąg, wstawić do pieca lub kuchenki mikrofalowej.
Podgrzać wyciągnąć i na ciepło zawinąć w rożek, który nadziewamy serkiem Almette i
dekorujemy ziołami.

Czytaj wiecej: http://www.kuchniaplus.pl/przepisy/przepisy-kulinarne-kuchni-plus/tapas_2535.html#ixzz3DWSzrtH5
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation