Kuchnia

Mniami :P

Sałatka z jajkiem i awokado
składniki
2 garście mieszanki sałat z rukolą
4 jajka ugotowane na twardo
1 dojrzałe awokado
2 garście pomidorków koktajlowych
1/2 czerwonej cebuli
kiełki rzodkiewki
łyżka soku z cytryny
2 łyżki oliwy z oliwek
sól morska
świeżo mielony pieprz

PRZYGOTOWANIE
Sałaty myjemy i przekładamy do miski. Pomidorki przekrawamy na połówki. Awokado obieramy, pozbawiamy pestki, kroimy w paski i skrapiamy sokiem z cytryny.
Cebulę kroimy w piórka, obrane jajka w ćwiartki. Układamy wszystkie składniki na sałatach, posypujemy kiełkami, doprawiamy solą i pieprzem i skrapiamy oliwą z oliwek. Smacznego :)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation