Kuchnia

kuchnia-ryby

Ryba w sosie
1 puszka fasoli szparagowej
1 puszka fasoli czerwonej
1 puszka fasoli białej
1 przecier pomidorowy
½ keczupu
1 cebula biała (pokroić w pióra)
1 cebula czerwona (pokroić w pióra)
1 papryka czerwona (pokroić w pióra)
______________________________________________________________________________
Zalewa
2 szklanki wody zagotować z listkami, zielem ang., solą 1/3 łyżki , Dodać : 2 łyżki octu, 5 łyżek oleju, dodaj przecier, dodać do smaku troszku cukru , keczupu tyle aby zalewa miała gęstość śmietany.
wrzucić wszystkie fasole, paprykę, cebulę, paprykę – zagotować, wyłączyć, sprawdzić smak – słodko-kwaśny.
Zalewę wystudzić . Rybkę podsmażyć. Rybę przekładać warzywami.

Coś takiego jak na zdjęciu.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation