1528
38
Szybkie ciastka kokosowe
Składniki:
*200 g wiórek kokos…
1679
23
puszyste ciacho jogurtowe z jabłkiem :)
mało kaloryczn…
1755
23
Krem czekoladowy wg Jamie'go Olivera
Wyśmienity i szyb…
1756
19
polędwiczki z sosem śliwkowym
Składniki, 4 porcje, okoł…
412
17
Tarta z cukinią, kurczakiem i mozzarellą
Spód:
250 gr…
26
16
Tofurnik dyniowy z kisielem żurawinowym » Jadłonomia ·…
51
12
Zapiekanka z ziemniaków, papryki, bakłażana i pomidorów…
18
11
WEGAŃSKIE PIEROGI RUSKIE ZE 'SKWARKAMI' Z TEM…
1476
10
Spaghetti z tuńczykiem w sosie śmietanowym
Składniki (2…
255
10
Ciasto chałwowe
Ciasto chałwowe - składniki:
Wg przepis…
3364
9
Składniki na 3szt:
na ciasto:
1 i 3/4 szklanki mąki
3…
1263
9
Lemoniada z arbuza
składniki:
1/2 szklanki cukru
4 szk…
1204
9
Mojito...
Sprite,
wyciśnięty sok z cytryny/ limonki,
wy…
336
9
Tarta truskawkowa z budyniem
Składniki (forma 13×36 cm)…
146
9
Rozetki
Składniki na 60 sztuk:
2 duże jajka
1½ łyżecz…
2243
8
Ciasto czekoladowe
Na ciasto potrzebne będą:
3 duże ja…
9
8
On the Menu: Coconut Quinoa Bowl - Sacramento Street
923
8
Wzięła ciasto francuskie i rozłożyła je na blaszce. To,…
879
7
Zakwas na żurek -
Składniki (do wykorzystania do żurku…
13
7
Bulion z makaronem soba i tofu
|
K…
167
7
Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
Co ku…
140
7
Składniki na szybkie ciasto bananowe:
4 mocno dojrzałe…
277
7
Makowiec warstwowy – kuchnia podkarpacka
Składniki na…
287
6
Zielony Koktajl Super Modelek odchudza i oczyszcza org…
138
6
Mus czekoladowy bitą śmietaną i cynamonem
10
6
Musztardowe tofu » Jadłonomia · wegańskie przepisy nie…
18
6
Zupa kimchi » Jadłonomia · wegańskie przepisy nie tylko…
11
6
Bulion z makaronem soba i tofu
|
K…
1359
6
Rogaliki Babuni
1 kg. mąki
1 szk. śmietany
1 margaryna…
2010
5
Makaron z Kurczakiem i Serem Pleśniowym » Słodkie Słone…
17
5
Stir fry z tofu i warzywami
|
Korn…
764
5
Karpatka:)
Ciasto parzone:
1 szklanka wody
150g marga…
305
5
Delikatne jak puch, z pyszną migdałową kruszonką. Nieza…
147
5
Sernik straciatella z malinami i nutellą - I Love Bake…
234
5
Ciasto „Mikado”, przepis-klik w zdjęcie