Kuchnia

dieta?

A5
Czwartek
Śnia­da­nie
ja­jecz­ni­ca z dwóch bia­łek i żółt­ka usma­żo­na na pla­strze wę­dli­ny dro­bio­wej, owsian­ka dr. Per­ri­co­ne z 3 łyż­ka­mi jagód, do picia woda lub zie­lo­na her­ba­ta.
Lunch
gril­lo­wa­na w przy­pra­wach pierś kur­cza­ka (ok. 100g), ka­wa­łek ugo­to­wa­ne­go bro­ku­ła, szklan­ka tru­ska­wek.
Pod­wie­czo­rek
ugo­to­wa­ne mięso dro­bio­we (ok. 50g) zmie­sza­ne z po­kro­jo­ny­mi kok­taj­lo­wy­mi po­mi­dor­ka­mi i łyżką płat­ków mig­da­ło­wych.
Obia­do­ko­la­cja
pie­czo­na lub go­to­wa­na na parze sola (ok. 200g), 8 sztuk ugo­to­wa­nej bruk­sel­ki, zie­lo­na sa­ła­ta zmie­sza­na z ugo­to­wa­nym gro­chem wło­skim, przy­pra­wio­na oliwą z oli­wek, cy­try­ną i czosn­kiem.
Przed snem
2 łyżki sa­łat­ki z fa­so­li, pla­ster wę­dli­ny dro­bio­wej.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation