Kuchnia

desery (ciasta + babeczki)

BANANOWA CZEKOLADA Z ORZECHAMI I CRUNCHY

Składniki (2 porcje):
- 2 dojrzałe banany
- 3 łyżeczki kakao (lub więcej, jeśli lubimy mocno czekoladowe)
- garść Crunchy Naturalne (ewentualnie 2 ciasteczka digestive, owsiane lub inne kruche)
- orzechy włoskie do dekoracji

PRZYGOTOWANIE:
1. Do blendera włożyć obrane banany, wsypać kakao i zmiksować na gładki krem.
2. Spróbować i jeśli lubimy mocno kakaowe, dodać więcej kakao.
3. Na dno pucharków włożyć garść Crunchy Naturalnych lub pokruszonych (ale nie na miazgę) ciasteczek.
4. Przykryć kremem czekoladowym.
5. Udekorować orzechem włoskim i listkiem mięty.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation