Kuchnia

cukiereczki

Creamy Eggnog Fudge – 12 Tomatoes
12 uncji. białej chocolate chips
1 (7 uncji) Krem Marshmallow
1 3/4 filiżanki cukru
3/4 filiżanki ajerkoniak
1/2 szklanki (1 stick) masła
2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej, plus dodatkowa do przybrania

Przygotowanie

kwadratowego naczynia do pieczenia folią aluminiową, a następnie folią tłuszczu z masła lub sprayu non-stick.
Połącz masło, cukier i ajerkoniak w dużym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Często mieszając, doprowadzić mieszaninę do 234º F, a następnie zdjąć z ognia i mieszać w białych chocolate chips, aż rozpuści.
Szybko działa, wymieszać Krem Marshmallow, ekstraktem waniliowym i gałką muszkatołową, aż w pełni włączone, a następnie przenieść mieszaninę do natłuszczonej naczyniu do pieczenia.
Wygładzić wierzch krówki, a następnie do góry z posypki z gałki muszkatołowej, jeśli jest to pożądane. Ostudzić i raz ustawione, pokroić na kwadraty i ciesz się!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation