Kuchnia

cukiereczki

Divinity Fudge Recipe | Just A Pinch Recipes
Składniki

3 c cukier biały
3/4 C biały syrop kukurydziany
1/2 c wrzątkiem
2 białka jaj
1/4 łyżeczki soli
1 łyżeczka wanilii
1 c posiekane orzechy włoskie lub niezależnie od rodzaju lubisz

Krok po kroku

1Mix cukier, syrop kukurydziany i wodę razem i gotować, stale mieszając, aż przetestowany przez upuszczenie teensy trochę do zimnej wody. Po zakończeniu, będzie pękać ścianę kubka (270 stopni na termometrze cukierków).

2Beat pianę z białek, aż bardzo sztywne.

3Dodać sól i wanilię do białek.

4Kiedy syrop jest gotowy, wlać powoli do sztywno utartych białych. Beat, aż kremowy.

5Dodać 1 szklanka posiekanych orzechów włoskich.

6Pour na patelni z masłem 8x8 cali lub można upuścić im moją łyżeczkę na pergamin. Ostudzić.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation