Kuchnia

cukiereczki

Homemade Peppermint Patties Recipe | Oh Nuts Blog
Składniki

2 1/4 filiżanki cukru pudru
2 łyżki masła zmiękczona
ekstrakt z mięty pieprzowej 2 łyżeczki
2 łyżki śmietany
12 uncji Mellting czekoladowe Wafle
W misce wymieszać sproszkowany cukier, masło, ekstrakt z mięty pieprzowej i śmietanę. Pokonać je z mocowania mieszadła, aż mieszanina jest razem.
Nie przejmuj się, jeśli wygląda to na pierwszy to będzie suchy i kruchy jak zaczniesz zmieszanie go.
Włącz prędkość miksera wyższe i pokonać aż cukierki przychodzi razem i jest lekki i kremowy. Gdy go dotknąć, powinno być miękkie, ale w ogóle nie klei. Jeśli wydaje się lepkie, dodać trochę cukru więcej proszku, kilka łyżek na raz, aż już nie jest lepka. To powinno być bardzo sztywne, jak ciastolina.
Zeskrobać cukierki wklej wychodzą długi kawałek folią spożywczą, a tworzą go w cienką rurkę, około 1 1/2 cala średnicy. Owinąć folią spożywczą dobrze i przekręcić końce tak, że pozostaje na swoim miejscu.
Ten krok jest opcjonalny, ale jest to miłe sztuczki nauczyłem. Aby zachować swoją rundę cukierki na dole, wyciąć szczeliny w starej tekturowe rurki ręcznikiem papierowym i umieścić cukierki w środku. Pomoże to utrzymać pokrywę od spłaszczenia jak siedzi w lodówce. To działa również w rolkach o ciasta, ciasteczka!
Chill cukierki, dopóki nie jest bardzo twarde, około 45 minut. Po firmie, użyj dużego ostrym nożem kroić zaokrągla grubości około 1/4 cala. Powinieneś dostać około 36 cukierków z tego przepisu.
Topnieć topnienie Wafle czekoladowe w kuchence mikrofalowej. Topi się w odstępach 30-sekundowych, mieszając po każdych 30 sekund, aby zapobiec przegrzaniu.
Za pomocą widelca lub zanurzenie narzędzi, aby zanurzyć się całkowicie w patty powłoki roztopionym. (Chciałbym wrzucić go umieścić widełki pod nim, odwrócić go do góry nogami, a następnie odwrócić go znowu tak widelec jest na dnie i dostosowania go do góry z powłoką. Myślę, że metoda odwracania jest łatwiejsze niż popychając cukierki dół do czekolady, a następnie połowu go ponownie.) Niech nadmiar powlekania kroplówkę z powrotem do miski.
Ustawienie świateł miętowy patty na kawałku pergaminu lub pergamin i powtórzyć proces zanurzania z pozostałymi pasztecików pieprzowej. Jeśli są zbyt miękkie, aby zanurzyć, schłodzić je na krótko w lodówce, aż znowu jesteś mocny.
Niech pasztecików zestalonego w temperaturze pokojowej. Wspaniałą rzeczą w użyciu topienia czekolady Płytki to, że zawsze szybko ustawić w temperaturze pokojowej, a zawsze przynosi piękny błyszczącą powłokę! W razie potrzeby można przyciąć żadnych nierówne krawędzie lub "stopy" od cukierków po ich już ustawione.
Przechowuj swoje domowe placki pieprzowej w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez okres do dwóch tygodni. Są tak smaczne, wątpię będą trwać tak długo! Można też wykorzystać je do pieczenia receptur, tak jak byś przechowywania zakupionych pasztecików. Spróbuj siekanie je i dodając je do ciastek, ciasteczek lub babeczki.
Inną odmianą jest zabawa, aby zmienić smak ekstraktu do różnych ośrodków smakowych. Spróbuj waniliowy, migdałowy lub kokosowy! Znajdziesz że kremowa konsystencja i czekolady powłoką pasuje wszystko.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation