Kuchnia
cukiereczki
Sweet and Tangy Lemon Creams Recipe
5 szklanki cukru pudru
1/4 kostki masła o temperaturze pokojowej
2,5 łyżki. sok cytrynowy
1/8 łyżeczki soli
3/4 szklanki marschallows
1 łyżeczka. ekstrakt z cytryny
1/2 łyżeczki. ekstrakt waniliowy
Skórka z 2 cytryn
Żółty barwnik spożywczy
1 polewa czekoladowa
Okruchy kandyzowanych skórki z cytryny do dekoracji, opcjonalnie
Wydajność: 30-40 cytryna kremy
Przygotowanie
1. Połącz 2 szklanki cukru pudru, masła, sok z cytryny, sól, pianki, ekstrakty, skórkę z cytryny i kilka kropel barwnika spożywczego w dużej misce wyposażonej w mieszadła. Wymieszać na średnich obrotach, aż będzie gładkie i równomiernie połączone.
2. Powoli dodać resztę cukru pudru partiami, zatrzymując się często do skrobania dołu i boki miski. Mieszać aż będzie dobrze mieszane. Do smaku można dodać dodatkowy sok z cytryny w razie potrzeby, i bardziej żółte zabarwienie, jeśli chcesz bardziej wyrazisty kolor.
3. Za pomocą małej miarki robi się małe kulki ciasta i roluje pomiędzy dłońmi, dopóki nie są okrągłe 1-calowe koła. Umieść kulki ciasta na blasze pokrytej pergaminu lub pergamin i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
4. Kiedy kremy cytryny są wystarczająco wytrzymała, aby zanurzyć, w polewie rozpuścić, mieszając, aby zapobiec przegrzaniu.
5. Przy pomocy widelec, zanurzyć nadzienie śmietankowe w stopionej polewie czekoladowej. otrząsając z nadmiaru. W razie potrzeby, dodać kandyzowanych skórki z cytryny, podczas gdy powłoka jest jeszcze mokra. Powtórz z pozostałymi nadzień kremowych.
6. Przechowywać w lodówce kremy ustawić powłoki w całości, około 20 minut. Kremy te Lemon podawane najlepiej w temperaturze pokojowej i można je przechowywać w szczelnym pojemniku przy niskiej temperaturze pokojowej w lodówce, przez okres do dwóch tygodni.
MA==