Kuchnia

śniadanka

paryskie bułeczki zapiekane z łososiem
200g świeżego, usmażonego, rozdrobnionego łososia lub z puszki
2 jajka ugotowane na twardo , pokrojone
2 łyżki papryki drobno pokrojonej
1 łyżka cebuli drobno pokrojonej
2 łyżki sera żółtego,startego
3 łyżki majonezu
pieprz do smaku
4 bułeczki lub bagietka pocięta na 4 kawałki o dł.12cm
folia aluminiowa

Zajrzyj do Mniamowego sklepu
Zestaw narzędzi do obierania owoców (4 narzędzia w komplecie) - Vacu Vin Zestaw narzędzi do obierania owoców (4 narzędzia w komplecie) - Vacu Vin
ranking ranking ranking ranking ranking
opinia Komentarze: 62 tylko: 34,47 zł 45,99 zł
Forma do tarty lub quiche z wyjmowanym dnem (średnica: 28 cm) La Forme Plus - Kaiser Forma do tarty lub quiche z wyjmowanym dnem (średnica: 28 cm) La Forme Plus - Kaiser
ranking ranking ranking ranking ranking
opinia Komentarze: 7 tylko: 168,99 zł
Kieliszek koktajlowy Poco Grande - Libbey Kieliszek koktajlowy Poco Grande - Libbey
ranking ranking ranking ranking ranking
opinia Komentarze: 3 tylko: 14,99 zł
Składniki farszu wymieszać i wypełnić nim przekrojone pionowo (nie do końca) rozchylone
bułeczki.
Każdą zawinąć w folię aluminiową i zapiekać 15 min w temp.200 stop.
Po upieczeniu posypać szczypiorkiem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation