Kuchnia

zupy

Pikantna zupa z serc drobiowych z pieczarkami

serca drobiowe 0.5 kg
pieczarki 0.5 kg
papryczki chili 1 sztuka
marchew 1 sztuka
ziemniaki 2 sztuki
cebula 1 sztuka
czosnek 1 ząbek
kostka rosolowa 1 sztuka


serca oczyścić i pokroić w mniejsze kawałki,obgotować odcedzić. zalac czystą wodą dodac kostke rosołową i gotować do miękkości
w miedzy czasie pokroić pieczarki i cebule,posiekac czosnek i papryczki
cebule,pieczarki,papryczki i czosnek podsmazyc na patelni i dodac do serduszekl
obrane ziemniaki pokroic w kostke a marchew w plasterki. dodać na ostatnie 15 minut gotowania zupy
zupe doprawić wedle uznania, można dodać łyżkę przecieru pomidorowego.podawac gorące. smacznego
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation