Kuchnia

Torty - przepisy

Przepis na tort węgierski .Składniki ok.35 dag wiśni, 3 łyżki cukru 100ml. amaretto,100ml wódki wymieszać odstawic na dobę. Biszkopt czekoladowy. Masa czekoladowa.biszkopt nasączyć masą czekoladową wiśnie biszkopt itd.Krem na obwódki.150 ml. śmietanki 36% 1 czekolada gorzka Śmietanę podgrzać prawie do wrzenia zdjąć z palnika dodać czekoladę i wymieszać wstawić do lodówki na dobę,wyjąc z lodówki wymieszać robotem i gotowe.Składniki masy czekoladowej to 2 czekolady serek mascarpone.Boki tortu z masą budyniową, budyń czekoladowy, masło ponownie czekolada , lub kakao.Masa na bok tortu na potrzebę koronki. Tort dla dorosłych, mocno czekoladowy ,aromatyczny i gdy ktoś lubi czekoladę super.Do masy czekoladowej jeszcze śmietana 30% 0,5l,skleroza
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1405354273112837&set=oa.408081056026653&type=1&theater
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation