Kuchnia

Przepisy

Tatar ze świeżego łososia ze świeżym koperkiem - ugotuj.to

Tatar ze świeżego łososia ze świeżym koperkiem - składniki:

400 g filetu z łososia
30 g czerwonej cebuli
30 g białej cebuli
40 ml soku z cytryny
80 g świeżego kopru
3 krople tabasco
50 ml oliwy z oliwek extra vergine
sól
biały pieprz

Tatar ze świeżego łososia ze świeżym koperkiem - sposób przygotowania: Z filetu usuń skórę i zetnij tłuszcz (brązowe zabarwienia mięsa). Pokrój w cienkie plastry, a następnie w bardzo drobną kostkę. Cebule pokrój w kostkę, koperek drobno posiekaj i wszystkie składniki dodaj do łososia. Dopraw solą, pieprzem, tabasco, sokiem z cytryny i wszystko dokładnie wymieszaj. Na koniec dopraw oliwą z oliwek i wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation