Kuchnia

fit słodkości

jednoporcjowe fasolowe brownie

/1 porcja/
- 200g czerwonej fasoli przerobionej na puree
- 2 małe jajka (S) lub jedno duże
- 1 łyżka stewii
- 1 czubata łyżka twarożku
- 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej
- 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 łyżka naturalnego kakao
- suszone daktyle

Wszystkie składniki poza daktylami miksujemy, na końcu dodajemy pokrojone daktyle, przekładamy do foremki. Wkładamy do nagrzanego do 180*C piekarnika i pieczemy 30 minut. Nie jest to ciasto, które bardzo rośnie, więc wystarczy zostawić tylko trochę
wolnego miejsca w formie.
- See more at: http://relishmeals.blogspot.com/2013/01/197-monday-lekki-przepyszny-chlebek.html#sthash.BYRbmJGX.dpuf
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation