Kuchnia

pasty, serki, sosy

Warzywna pasta jajeczna z awokado

Na 5 kromek, czas przygotowania: 15 minut
- 1 awokado
- 2 jajka
- 1/5 pęczka koperku
- 1/3 świeżego ogórka
- 1/3 świeżej papryki
- sól, pieprz


1) Jajka gotujemy na twardo.
2) Czekając na jajka usuwamy pestkę z awokado, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
3) Paprykę i ogórka kroimy w cienką kostkę, a koperek na drobne kawałeczki.
4) Jajka obieramy ze skorupki i blendujemy z awokado (można użyć też widelca, mogą zostać większe kawałki).
5) Dodajemy pokrojone warzywa i mieszamy łyżką. Doprawiamy do smaku i smarujemy pieczywo.

http://fitjestgit.blogspot.com/2015/04/warzywna-pasta-jajeczna-z-awokado.html
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation